Cine sunt ?

Ma numesc Daniel Diaconu sunt pasionat de videografie & fotografie ,imi place sa surprind imagini, emotii, stari si momente importante pentru oamenii din jur…imi plac evenimentele si ma bucur ca pot fi un bun narator al acestora .
Am pornit la drum acum 12 ani,la inceput am simtit videografia & fotografia ca pe un hobby foarte interesant relaxant si constructiv.
Pentru mine, participarea la fiecare eveniment este unica,este o onoare sa particip la un eveniment important din viata acelor persoane care imi dau ocazia sa surprind o parte din trairile si emotiile lor ,o parte din tot ce reprezinta ei .
Nu este usor, pentru ca lucrurile cu adevarat importante in viata se construiesc cu atentie, implicare si multa rabdare. Experienta, povestile de viata si emotiile pe care le traiesc cu fiecare cuplu in ziua evenimentului fac parte din viata mea si ma implinesc, in primul rand ca om apoi pe plan profesional, iar fiecare eveniment este o noua provocare, personala si profesionala.
Pentru mine profesia reprezinta un mod de viata, nu un job in sine, o experienta unica cu fiecare moment trait, o continua dezvoltare sufleteasca si profesionala.

Echipa Daniel Diaconu Studio

Fotograf
Videograf
Un scurt video

... despre echipa noastra